2 Ulleres de marca per 99€ - Vidres Inclosos

 

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

 

Si t’agraden les ulleres i t’encanten les marques, estàs de sort. Ara, a Opticalia, emporta’t dues ulleres de marca amb vidres graduats inclosos per només 99 euros. Una oferta única en el mercat amb la qual podràs escollir entre més de 200 models de les noves col•leccions d’ulleres Pepe Jeans, Pull&Bear, Amichi i Devota&Lomba.

Vine a una de les nostres òptiques i emprova’t les últimes tendències: muntures rodones, amb forma d’ull de gat, quadrades d’inspiració retro, metàl•liques, a l’aire... Escull els dos estils que et quedin millor i emporta-te’ls per només 99 euros amb vidres graduats inclosos.


Promoció vàlida del 20 d’agost fins el 30 de novembre de 2016. Per les graduacions compreses en els rangs d’estoc: Esfera +/- 4.00 diòptries i cilindre +/- 2.00 diòptries, exclusivament dels proveïdors Vistasoft d’Opticalia. Són lents oftàlmiques monofocals bàsiques d’estoc, orgàniques 1.5 blanques. Muntures seleccionades per la campanya: Col•lecció especial per la promoció, de les marques exclusives d’Opticalia: Pepe Jeans, Pull & Bear, Amichi, Devota & Lomba, Pepe Jeans Kids i Amichi Kids. Les lents oftàlmiques de les 2 ulleres han de tenir la mateixa graduació.