2 Ulleres de marca per 99€ - Vidres Inclosos

T’AGRADEN LES ULLERES? ADORES LES MARQUES?

Si la resposta és sí, t’esperem a Opticalia. Del 20 d’agost al 30 de novembre de 2017, emporta’t dues ulleres de marca amb vidres inclosos per 99 euros. De les col·leccions Pepe Jeans, Amichi i Pull and Bear i les col·leccions infantils Pepe Jeans Kids i Amichi Kids.

Tria les ulleres que et queden més bé entre totes les tendències d’aquesta temporada. Ulleres metàl·liques, de pasta, d’estil aviador, rodones, amb els colors més atrevits i també en tons neutres. Les ulleres perfectes per a tu t’esperen a Opticalia. Tria les teves dues ulleres preferides i emporta-te-les per 99 euros amb vidres inclosos.

Opticalia #Magradenlesulleres

 

 

 


Promoció vàlida del 20 d’agost al 30 de novembre de 2017. Les dues ulleres promocionades portaran sempre lents amb la mateixa graduació, són lents bàsiques, blanques, sense cap tractament. Graduacions compreses als rangs de Stock dels proveïdors de la línia de lents Vistasoft d’OPTICALIA. Els rangs són Esfera.+/- 4.00 diòptries. Cilindre. +/- 2.00 diòptries. Les col•leccions de muntures exclusives incloses a la promoció són: Amichi, Amichi Kids, Pepe Jeans, Pepe Jeans Kids i Pull and Bear.​

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.