2 Ulleres de marca per 99€ - Vidres Inclosos

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

T’AGRADEN LES ULLERES? ADORES LES MARQUES?

Si la resposta és sí, t’esperem a Opticalia. Del 1 d’setembre al 30 de novembre de 2018, emporta’t dues ulleres de marca amb vidres inclosos per 99 euros. De les col·leccions Pepe Jeans, Amichi, Pull&Bear, Victorio & Lucchino i les col·leccions infantils Pepe Jeans Kids i Amichi Kids.

Tria les ulleres que et queden més bé entre totes les tendències d’aquesta temporada. Ulleres metàl·liques, de pasta, d’estil aviador, rodones, amb els colors més atrevits i també en tons neutres. Les ulleres perfectes per a tu t’esperen a Opticalia. Tria les teves dues ulleres preferides i emporta-te-les per 99 euros amb vidres inclosos.

Opticalia #Magradenlesulleres
 

 

 


Promoció vàlida de l'1 de setembre al 30 de novembre de 2018. Les dues ulleres portaran lents amb la mateixa graduació,  són lents bàsiques, blanques, sense cap tractament. Graduacions compreses en els rangs de Stock dels proveïdors de la línia de lents Vistasoft d'Opticalia. Els rangs són Esfera.+/- 4.00 diòptries. Cilindre. +/- 2.00 diòptries. Les col•leccions de muntures exclusives incloses a la promoció són: Amichi, Amichi Kids, Pepe Jeans, Pepe Jeans Kids, Pull and Bear i V&L Els productes sanitaris objecte d’aquesta promoció són conformes a les regulacions legals EC MDD 93/42 i RD 1591/2009.

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.