2 Ulleres progressives de marca

 

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

 

Aquesta temporada, estrena ulleres progressives a Opticalia. Escull dues muntures de marca i emporta-te-les amb vidres progressius des de només 379 €. 

Una oferta única al mercat que et permetrà escollir entre més de 200 models diferents de les noves col•leccions d'ulleres Pepe Jeans, Pull & Bear, Amichi i Devota & Lomba. Marques exclusives que només trobaràs a Opticalia.

Acosta’t a les nostres òptiques i emprova’t les últimes tendències: muntures rodones, amb forma d’ull de gat, quadrades d’inspiració retro, metàl•liques... Escull les dues ulleres de marca que més t’escaiguin i emporta-te-les amb vidres progressius inclosos des de només 379 euros.  


Promoció vàlida del 20 d’agost fins el 30 de novembre de 2016. Per les graduacions compreses en els rangs d’estoc: Esfera +/- 4.00 diòptries i cilindre +/- 2.00 diòptries, exclusivament dels proveïdors Vistasoft d’Opticalia. Són lents oftàlmiques monofocals bàsiques d’estoc, orgàniques 1.5 blanques. Muntures seleccionades per la campanya: Col•lecció especial per la promoció, de les marques exclusives d’Opticalia: Pepe Jeans, Pull & Bear, Amichi, Devota & Lomba, Pepe Jeans Kids i Amichi Kids. Les lents oftàlmiques de les 2 ulleres han de tenir la mateixa graduació.

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.