2x1 en Ulleres de Sol de marca

 

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

 

Amb la primavera, arriben els primers raigs de sol i les ganes d'estrenar ulleres de sol noves. Aquesta temporada tornen les ulleres d'inspiració retro, amb formes rodones que ens transporten directament als anys setanta.

Es reinventen els clàssics com les ulleres d'estil aviador i guanyen força les muntures translúcides, en delicats colors pastel.

Veient la quantitat de tendències per aquesta temporada, sabem que és difícil escollir només unes ulleres. Ja no t'has de preocupar per això, perquè ara, a Opticalia, t'emportes dues ulleres de sol de marca i en pagues només unes.

Vols graduar les teves ulleres de sol? Ara a Opticalia pots fer-ho per tan sols 20 euros més. Escull les teves ulleres de marca d'entre les nostres noves col·leccions i emporta-te-les graduades per tan sols 20 euros més.

Descobreix les nostres noves col·leccions d'ulleres de sol: Custo Barcelona, Mango, Pepe Jeans, Davidelfin, Amichi, Pull&Bear i Javier Larrainzar.

 


Promoció vàlida del 15/03/2016 al 31/08/2016 o fins a exhaurir existències. El client abonarà sempre l'import de les ulleres de major PVP marcat. Les ulleres de sol de regal seran únicament els models indicats a l'establiment, de la col·lecció multimarca, que inclou models de les marques: Amichi, Pull&Bear i Javier Larrainzar. Promoció no acumulable a altres ofertes.

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.