2x1 en Ulleres de Sol de marca

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

FEM UN DUO?
2x1 EN ULLERES DE SOL DE MARCA. NOMÉS A OPTICALIA

Ara, comprant les ulleres de sol de marca que tu vulguis, te n'emportes GRATIS unes altres que podràs escollir entre una gran varietat de models seleccionats de les marques Amichi, Pull&Bear o V&L. Ulleres de sol rodones, amb forma d'ull de gat, quadrades, d'estil retro... Totes les tendències d'aquesta temporada t'esperen a les nostres òptiques. Aquest estiu, estrena ulleres de sol de marca a Opticalia.

 

 

2X1 ULLERES DE SOL I DE SOL GRADUADES
Promoció vàlida del 15 del Juny al 31 d’Agost de 2018. Sempre es cobraran les ulleres de major import. ULLERES DE SOL SENSE GRADUAR: 1es ulleres: Es podrà escollir qualsevol muntura de qualsevol marca disponible a l’establiment. 2nes ulleres sense cost: només es podrà escollir entre els models seleccionats de les col•leccions Multimarca d’Amichi, Pull&Bear o V&L. ULLERES DE SOL GRADUADES: Les dues ulleres portaran sempre la mateixa graduació. 1es ulleres: Es podrà escollir qualsevol muntura de qualsevol marca disponible a l’establiment. 2nes ulleres sense cost: només es podrà escollir entre els models seleccionats de les col•leccions Multimarca Premium graduables de Custo i Pepe Jeans amb lentes solares marrons, verdes o grises.

 

2X1 ULLERES GRADUADES
Promoció vàlida del 15 del Juny al 31 d’Agost de 2018. Les dues ulleres portaran lents monofocals o progressives de la mateixa graduació amb tractament antireflector obligatori. Sempre es cobraran les ulleres de major import. 1es Ulleres: es podrà escollir qualsevol muntura de qualsevol marca disponible a l’establiment sense límit de graduació. 2nes ulleres sense cost: només es podrà escollir entre una selecció de models de les marques exclusives de Mango, Pepe Jeans, Pull&Bear i V&L .

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.