2x1 en ulleres progressives de marca

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

FEM UN DUO?
2x1 EN ULLERES DE MARCA PROGRESSIVES. NOMÉS A OPTICALIA

Ara, a Opticalia, comprant les ulleres de marca que tu vulguis amb vidres progressius, amb tractament antireflector i sense límit de graduació, te n'emportes gratis unes altres que podràs escollir entre les noves col•leccions de Mango, Pepe Jeans, Pull&Bear i Victorio & Lucchino amb la mateixa graduació i amb tractament antireflector inclòs.

*Segones ulleres a escollir entre les noves col•leccions de Mango, Pepe Jeans, Pull&Bear o V&L.

 

 

2X1 ULLERES GRADUADES
Promoció vàlida del 15 del Juny al 31 d’Agost de 2018. Les dues ulleres portaran lents monofocals o progressives de la mateixa graduació amb tractament antireflector obligatori. Sempre es cobraran les ulleres de major import. 1es Ulleres: es podrà escollir qualsevol muntura de qualsevol marca disponible a l’establiment sense límit de graduació. 2nes ulleres sense cost: només es podrà escollir entre una selecció de models de les marques exclusives de Mango, Pepe Jeans, Pull&Bear i V&L .

2X1 ULLERES DE SOL I DE SOL GRADUADES
Promoció vàlida del 15 del Juny al 31 d’Agost de 2018. Sempre es cobraran les ulleres de major import. ULLERES DE SOL SENSE GRADUAR: 1es ulleres: Es podrà escollir qualsevol muntura de qualsevol marca disponible a l’establiment. 2nes ulleres sense cost: només es podrà escollir entre els models seleccionats de les col•leccions Multimarca d’Amichi, Pull&Bear o V&L. ULLERES DE SOL GRADUADES: Les dues ulleres portaran sempre la mateixa graduació. 1es ulleres: Es podrà escollir qualsevol muntura de qualsevol marca disponible a l’establiment. 2nes ulleres sense cost: només es podrà escollir entre els models seleccionats de les col•leccions Multimarca Premium graduables de Custo i Pepe Jeans amb lentes solares marrons, verdes o grises.

 

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.