Aquesta temporada, emporta't un 2x1 en Ulleres de Sol de Marca a OPTICALIA

 

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

 

Surt el sol i hi ha un accessori que no pot faltar: les ulleres de sol. Ara a Opticalia, en comprar unes ulleres de sol de marca, te n’emportes unes altres gratis i també de marca. Aquesta temporada, atreveix-te amb les ulleres amb lents de mirall, els colors vibrants i divertits, els estampats més atrevits, els colors pastel... Aquesta temporada, estrena ulleres de sol de marca a Opticalia.

 

 

Promoció Ulleres de Marca: Vàlida de l’1 de maig al 31 de juliol de 2016. Les dues ulleres hauran de dur les lents amb la mateixa graduació. Sempre es cobraran les ulleres d’import més alt. 1es ulleres: Muntures de qualsevol marca, amb lents amb tractament antireflector
obligatori. 2es ulleres sense cost: Models seleccionats de les marques: Mango, Pepe Jeans i Custo, amb lents amb tractament antireflector inclòs. (Graduacions compreses en els rangs de la marca Vistasoft, tant per a monofocals com per a progressives).

Promoció Sol de Marca:  Vàlida de l’1 de maig al 31 de juliol de 2016 o fins a exhaurir existències. El client abonarà sempre l’import de les ulleres de major PVP marcat. Les ulleres de sol de regal seran únicament els models indicats a l’establiment, de la col-lecció Multimarca, que inclou models de les marques: Pull&Bear, Amichi i Javier Larrainzar. Promoció no acumulable a altres ofertes.
 

 

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.