Aquesta temporada, escull dues ulleres de sol de marca i paga'n només una

Amb el bon temps, hi ha un accessori que es torna imprescindible i que aixeca passions: les ulleres de sol. Protegeixen dels raigs del sol i converteixen un look en triomfador.
Hi ha tants models diferents que el moment d'escollir es converteix en tot un repte. Estil aviador o "cat eye"? Esportives o sofisticades? En color neutre o atrevit?
Si no saps quina escollir, ja no t'has de preocupar. Ara, a Opticalia, t'emportes dues ulleres de marca i en pagues només una. Dues ulleres, dues tendències, dos colors... Tu decideixes. 
Aquesta temporada, prepara't per enlluernar sense enlluernar-te!

* Si ho prefereix gradua les teves ulleres de sol de marca per només 20 € més. Promoció vàlida del 06/03/15 fins el 31/08/15. El suplement solar de 20€ inclou 2 lents solars bàsiques (color verd, marró i gris) amb índex de refracció 1.5 per graduacions compreses entre +/- 4 esfera i +/- 2 cilindre i diàmetre 65/70mm.

 

Promoció vàlida del 6-3-2015 al 31-8-2015 o fins a exhaurir les existències. El client abonarà sempre l'import de les ulleres de major PVP marcat. Les ulleres de sol de regal seran únicament els models assenyalats a l'establiment, de la col•lecció multimarca, que inclou models de les marques: Amichi, Pull&Bear, El Caballo, Mango, Javier Larrainzar i Pepe Jeans. Promoció no acumulable a altres ofertes.

 

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.