ARRIBA LA NOVA FORMA DE COMPRAR ULLERES A OPTICALIA

ESTÀS PREPARAT PER A LA REVOLUCIÓ?

Ara a Opticalia, les teves ulleres no tenen límits. Tria marca, amb qualsevol graduació, monofocals o progressives. I amb antireflector inclòs. I emporta-te-les per només 9,95 euros al mes, sense interessos.

Busca la teva Opticalia més propera i estrena ulleres sense límits.

 


Promoció vàlida de l’1 de maig al 31 de juliol de 2019. Per a les col•leccions de les marques Pull and Bear, Amichi, Pepe Jeans, Mango, Custo Barcelona, Victorio & Lucchino, Pedro del Hierro i Hackett London disponibles a cada establiment Opticalia. Per a monofocals: lents monofocals orgàniques blanques d’índexs de refracció 1,50 / 1,60 o 1,67, amb tractament AR, de la línia Vistasoft d’Opticalia. Per a progressives, portaran sempre lents progressives orgàniques blanques d’índex de refracció 1,50 o 1,60, amb tractament AR, de les línies Basic, Quality o Prestige, de la línia Vistasoft d’Opticalia. Per a ambdós casos, les lents han d’estar, en els rangs de fabricació disponibles pels fabricants Vistasoft, en estoc i lents d’encàrrec. Els productes sanitaris objecte d’aquesta promoció compleixen les regulacions legals EC MDD 93/42 i RD 1591/2009.
Finançament mínim de 119,40 € (12 quotes mensuals a 9,95 €/mes) i màxim de 597 € (60 quotes mensuals a 9,95 €/mes). TAE 0%. El preu de venda al públic i el finançat són iguals. Promoció finançada per PEPPER FINANCE CORPORATION, SL, i ABANCA SERVICIOS FINANCIEROS, EFC, SA, subjecta a la seva aprovació prèvia, per al producte i client.

 

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.