AUDIOCALIA. M'agrada escoltar-te

Sentir, escoltar i viure els moments més importants de la vida. Aquest és el nostre objectiu. Per això hem creat Audiocalia, la marca exclusiva d'audiologia d'Opticalia.

Audiocalia garanteix la solució auditiva més còmoda, efectiva i fiable. Els nostres audiòfons no es limiten a augmentar el volum, sinó que creen un so natural i comprensible per millorar la teva qualitat de vida.

Ens adaptem a les teves necessitats i t'ajudem a triar l'audiòfon perfecte per a tu, amb opcions de personalització i una àmplia gamma de colors i formes:

 


És l'audiòfon més petit i es realitza a mida del conducte, que ha de tenir unes dimensions determinades; és perfecte per a pèrdues no superiors a 75 dB.

Lleugerament més gran que l'IIC però gairebé imperceptible en l'usuari, cobreix pèrdues auditives no superiors a 85 dB.

Aquest audiòfon cobreix pèrdues de fins a 100 dB; es realitza a mida del conducte auditiu i igual que l'IIC i el CIC és còmode i pràcticament invisible.

Són els audiòfons més confortables en so; separen micròfon d'auriculars i permeten connectar mitjançant Bluetooth ajudes auditives que milloren la comprensió de TV, mòbil i fins i tot equips de música.

Audiòfon confortable perfecte per a pèrdues auditives altes; permet motlles a mida per a usuaris amb característiques auditives importants com poden ser supuracions freqüents o pèrdua de sons greus.

Són els audiòfons més potents: arriben a cobrir pèrdues de fins a 105 dB.

 

El teu centre Audiocalia

Als nostres centres Audiocalia, un professional s'encarregarà de fer una prova d'audició i determinar el tractament més adequat.
Troba aquí el teu centre més proper.

 

Finançament

Consulta al teu centre Audiocalia totes les opcions de finançament. T'oferim fins a 48 mesos sense interessos.

 

Contacta amb Audiocalia

  Telèfon: 902 371 371 / 91 806 55 00
  Correu electrònic: audiocalia@opticalia.es

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.