ESTRENA ULLERES MANGO PER 79€

Comença l'any estrenant ulleres de marca a Opticalia. Ara pots triar unes Mango amb vidres graduats inclosos per només 79 €.Descobreix la col·lecció per a home i dona, en la qual destaquen les muntures metàl·liques d'estil retro, una de les tendències d'aquesta temporada. També les muntures de pasta en colors súper afavoridors, amb dissenys per a cada estil i per a cada tipus de rostre.

Vine a les nostres òptiques i emprova’t la col·lecció d'ulleres Mango. Tria les teves i emporta-te-les per només 79 € amb vidres inclosos fins al 31 de març.

 

Texto legal: Promoció vàlida de l'1 de gener al 31 de març de 2020. Les ulleres promocionades portaran sempre lents monofocals orgàniques bàsiques d'estoc, 1,50 de la marca Vistasoft dels proveïdors d’Opticalia, sense cap tractament. Graduacions compreses en els rangs d'estoc dels proveïdors de la línia Vistasoft d'Opticalia. Els rangs són: esfera: +/- 4.00 diòptries; cilindre: +/- 2.00 diòptries. Les lents anomenades progressives no estan incloses en aquesta promoció. La col·lecció de muntures Mango correspondrà als models seleccionats per a aquesta promoció disponibles a cada òptica d’Opticalia seleccionada. Els productes sanitaris objecte d'aquesta promoció són conformes a les regulacions legals EC MDD 93/42 i RD 1591/2009.

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.