ESTRENA ULLERES PER NOMÉS 9,95 € AL MES

El món ha canviat. Veus les teves sèries quan vols, compres on et ve de gust, fas servir el cotxe quan ho necessites, escoltes música en línia... Estàs a l'última. 

Per què no canviar a la nova forma de portar ulleres? 

Ara pots triar ulleres amb qualsevol graduació, monofocals o progressives, i amb tractament antireflector inclòs. Per només 9,95 € al mes sense interessos. 

L'òptica ha canviat. I ens agrada. 


Promoció vàlida de l’1 de gener al 31 de març de 2020. Per a les col•leccions de les marques Mango i Pepe Jeans disponibles en cada establiment Opticalia. Per a lents: Lents monofocals NIKON d’índex 1.5. Tenen tractament mínim HCC NIKON per a Opticalia. Són lents monofocals d’estoc: es limiten a esfera +/- 4.00 diòptries, cilindre +/- 2.00 diòptries. Oferta en lents progressives en els rangs de fabricació de NIKON per a Opticalia: producte ofert NIKON I FOCUS per a Opticalia d’índex 1.5, amb tractament mínim SC + UV. Els productes sanitaris objecte d’aquesta promoció són conformes a les regulacions legals EC MDD 93/42 i RD 1591/2009. Finançament mínim de 179,40 € (12 quotes mensuals de 14,95 €/mes) i màxim de 897 € (60 quotes mensuals de 14,95 €/mes). TAE 0%. El preu de venda al públic i finançat són iguals. Promoció finançada per COFIDIS S.A. SUCURSAL A ESPANYA o PEPPER FINANCE CORPORATION, S.L.U. o ABANCA SERVICIOS FINANCIEROS, E.F.C., S.A, subjecte a la seva prèvia aprovació, per a producte i client.  

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.