Informació a Professionals

OPTICALIA AMB TU

Opticalia compta amb un equip format per professionals amb una dilatada experiència en el sector oftalmològic. Una central a Espanya et recolzarà amb més de 70 professionals (formació continuada, assessorament tècnic, comercial i de màrqueting per a cada afiliat a la nostra xarxa d'òptiques), als quals hem de sumar les més de 1.500 persones que formen l'univers humà d'OPTICALIA.

PUBLICITAT

El Grup Opticalia aposta per la publicitat com a eina estratègica per a la creació d'una marca competitiva líder en el sector òptic espanyol. Posa al servei dels vostres òptics una empresa pròpia de desenvolupament d'imatge corporativa, que us proporciona tots els serveis relatius a obra civil, decoració, visual merchandising i aparadorisme. La publicitat local també és molt important en la nostra estratègia comunicativa; per això ens ocupem del desenvolupament i assessoria de l'estratègia publicitària a nivell local.

PRODUCTE

Vols tenir un producte en exclusiva i d'última tendència en moda? El nostre equip de dissenyadors desenvolupa contínuament col•leccions exclusives en ulleres de sol, ulleres graduades i muntures per a marques internacionals com Mango, Custo Barcelona, Hackett, Pedro del Hierro, Victorio & Lucchino, Amichi, Pepe Jeans, Pull&Bear i THELOOK.

LES MILLORS CONDICIONS

En producte de circuit, Opticalia aconsegueix les millors condicions de compra del mercat. La nostra mida com a empresa i els nostres volums de compra ens permeten tenir uns acords excel•lents que beneficien els nostres membres i que els permeten ser molt competitius en preus, sense haver de renunciar al marge.

 

VOLS FORMAT PART D'OPTICALIA?

Informació a professionals

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.