Només a OPTICALIA, 2x1 en Ulleres Graduades de Marca

 

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

 

Vols estrenar ulleres? Ara a Opticalia, en comprar unes ulleres graduades de marca, te n’emportes unes altres també de marca i amb la mateixa graduació. Aquesta temporada, atreveix-te amb els colors pastel, els estampats, els colors vibrants i atrevits. Opta per les formes d'estil retro, les muntures XL i els nous materials. Aquesta temporada, estrena ulleres graduades a Opticalia.

 

 

Promoció Ulleres de MarcaVàlida de l’1 de maig al 31 de juliol de 2016. Les dues ulleres hauran de dur les lents amb la mateixa graduació. Sempre es cobraran les ulleres d’import més alt. 1es ulleres: Muntures de qualsevol marca, amb lents amb tractament antireflector
obligatori. 2es ulleres sense cost: Models seleccionats de les marques: Mango, Pepe Jeans i Custo, amb lents amb tractament antireflector inclòs. (Graduacions compreses en els rangs de la marca Vistasoft, tant per a monofocals com per a progressives).

Promoció Sol de Marca:  Vàlida de l’1 de maig al 31 de juliol de 2016 o fins a exhaurir existències. El client abonarà sempre l’import de les ulleres de major PVP marcat. Les ulleres de sol de regal seran únicament els models indicats a l’establiment, de la col-lecció Multimarca, que inclou models de les marques: Pull&Bear, Amichi i Javier Larrainzar. Promoció no acumulable a altres ofertes.
 

 

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.