Ulleres Custo Barcelona per només 89€

Ho sentim, l’oferta està fora de termini.
Pots veure les noves ofertes en ulleres i ulleres de sol a
www.opticalia.es

Ara a Opticalia, per només 89 euros, t’emportes unes ulleres de la nova col•lecció dissenyada per Custo, amb vidres monofocals inclosos. Tria entre una gran varietat de muntures de la nova col•lecció 2018.

Una col•lecció que reflecteix l’ADN de la marca a través del color, amb combinacions explosives i molt afavoridores tant per a dona com per a home. Roses, blaus, verds, marrons, grocs... Són alguns dels tons que componen l’àmplia paleta d’aquesta nova col•lecció. Tria les teves ulleres Custo a les nostres òptiques i emporta-te-les per només 89 euros, amb vidres monofocals inclosos. Si t’agrada la moda i t’agraden les ulleres, t’agrada Opticalia.

 

 

Promoció vàlida de l’01 de Gener fins el 31 de Març de 2018. Les ulleres promocionades portaran sempre lents orgàniques bàsiques 1,50 blanques, sense cap tractament. Graduacions compreses en els rangs de Stock dels proveïdors de la línia de lents Vistasoft d'OPTICALIA. Els rangs són Esfera.+/- 4.00 diòptries. Cilindre. +/- 2.00 diòptries. Les col•leccions de muntures exclusives incloses a la promoció son: VICTORIO&LUCCHINO, PEDRO DEL HIERRO, CUSTO BARCELONA a un pvp recomanat des de 89€.

Opticalia, Socio Fundador de la Asociación para el Desarrollo de la Experiencia de Cliente.